آب مایه ی زندگی

تا چه زمانی دیگر آب داریم؟

آب مایه ی زندگی

تا چه زمانی دیگر آب داریم؟

آب مایه ی زندگی
بایگانی
آخرین نظرات
Thursday, 4 Dey 1393، 12:22 PM

استفاده از کوزه ی سفالی

در این روش آب شور را درون یک کوزه ی سفالی می ریزند . آبی که از آن خارج می شود تقریبا شیرین است
در این روش آب به اندازه ی کافی شیرین نمی شود و این روش برای شیرین کردن آب مناسب است 
«کسانی که می خواهند آب شور و سنگین را قابل خوردن سازند، اگر این آب را در کوزه ی نوعی بیزند کآب از ته آن چکه کند ،قسمتی از این شوری و سنگینی بر طرف می شود»   
کرجی (استخراج آب های پنهانی)     

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی