آب مایه ی زندگی

تا چه زمانی دیگر آب داریم؟

آب مایه ی زندگی

تا چه زمانی دیگر آب داریم؟

آب مایه ی زندگی
بایگانی
آخرین نظرات
این روش مثل روش اسمز معکوس عمل می کند فقط با این تفاوت که آب با فشار کمتری از غشاء عبور می کند و به آن طرف غشاء می رود
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر در این باره سخنان رئیس پژوهشکده ی نانوی دانشگاه صنعتی بابل را می خوانیم:

همان طور که گفته شد لایه این غشاها هم مانند فیلتر عمل می کند و هم حالت نفوذپذیری دارد.حال برای شیرین سازی آب، آب از یک طرف با فشار از این غشاها که به صورت ماژول ساخته شده است، عبور داده می شود و طی فرآیند پیچیده ای آب تصفیه شده از آن ها خارج می شود. در صنعت اغلب این ماژول یک متری ساخته می شود و ما در حال حاضر، ماژول های ۳۰ سانتی متری تهیه کرده ایم و هم اکنون نیز این پروژه در مرحله ساخت ماژول های یک متری استوقتی که این ماژول های یک متری به تعداد کافی ساخته شود می توان آب را به حجم دلخواه تصفیه و شیرین سازی کرد. وی اضافه کرد: به این غشاها، غشای اسمز معکوس Low pressureهم گفته می شود که در فشار پایین کار می کنند. مزیت این غشاها نسبت به غشاهای اسمز معکوس این است که غشاهای اسمز معکوس در فشار بالا کار می کند و هنگامی که در صنعت، برای خالص سازی فشار بالا برده می شود، به ازای هر بار افزایش فشار، هزینه بالایی تحمیل می شود. بنابراین ساخت غشاهای اسمز معکوس Low pressure که توانایی کار در فشار پایین را دارد و خروجی آن نیز مانند غشاهای اسمز معکوس است به لحاظ اقتصادی یک تحول است.

این فوق دکترای نانوبیوتکنولوژی خاطرنشان کرد: کسب تأییدیه استاندارد جهانی به دلیل برخورداری این غشاها از ویژگی های منحصر به فرد و همچنین نوع فناوری به کار گرفته شده در آن هاست که ما را در رده برترین تولید کنندگان این نوع غشا در جهان قرار می دهد


نانو فیلتر ابداعی:








نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی