Tuesday, 2 Dey 1393، 01:45 PM
دستگاه شیرین کن آب به روش تقطیری
در دستگاه های آب شیرین کن به روش تقطیری تشتک کم عمقی قرار دارد که کف آن کاملا سیاه است و روی آن را با سطح شفاف می پوشانند . این سطح را به این علت روی تشتک قرار می دهند که از نفوذ هوای مرطوب به بیرون جلوگیری کند .می توان با سرد کردن این سطح شفاف از آن به عنوان محل تقطیر(تبدیل سدن بخار آب به مایع) استفاده کرد. این سطح باید کاملا آب بندی شده باشد تا اجازه ندهد حرارت به بیرون رود همچنین شیب آن باید به گونه ای باشد که مرکز ثقل آن(جایی که آب مایع شده در آن محل جمع می شود و میریزد) در محل جمع آوری آب شیرین باشد . بر اثر تشعشع خورشید آبی که در تشتک قرار دارد گرم می شود و پس از تبخیر به سطح شفاف بالای تشتک می خورد و به علت سرمای آن دوباره مایع می شود و در محل جمع آوری ذخیره می شود .این آب شیرین است